Kenestä Veturi 2019?

Ehdota vuoden huipuinta vapaaehtoistoimintaa!

Osallistu ja ehdota ansioitunutta pohjoispohjanmaalaista toimijaa vuoden 2019 vapaaehtoistoiminnan Veturiksi!

 

Tiedätkö vapaaehtoistoiminnasta, joka tekee arvokasta työtä ja ansaitsee mielestäsi tunnustuksen? Nyt sinulla on upea mahdollisuus nostaa näitä arjen supersankareita esiin ja ehdottaa omasta mielestäsi hienointa toimintaa vuoden 2019 vapaaehtoistoiminnan Veturiksi! EHDOTTAMAAN PÄÄSET tästä linkistä.

 

Etsimme:

Etsimme vapaaehtoistoiminnan muotoa, joka toimii tai vaikuttaa Pohjois-Pohjanmaalla. Lisäksi odotamme, että:

– Vapaaehtoistoiminta järjestetään suunnitelmallisesti ja järkevästi.

ja/tai 

– Toimijat pyrkivät yhteistyöhön muiden tahojen kanssa. Esimeriksi: muut järjestöt, pk-yritykset ja aktiiviset kansalaiset.

 

Vapaaehtoistoiminta voi olla organisaation järjestämä tai yksittäisten kansalaisten ylläpitämä.

 

Ehdota omaa suosikkiasi 28.2 mennessä! Kuvaile vapaaehtoistoimintaa ja miksi se mielestäsi ansaitsee tunnustuksen. Ehdottamaan pääset tästä linkistä

 

 

Ehdota tai äänestä, voit itsekin voittaa

Kaikki ehdottajat, ja myöhemmin äänestäjät, voivat voittaa palkintoja. Arvomme osallistujien kesken kolme palkintoa: leffaliput, villasukat ja yllätys-kirjan. Osallistuaksesi arvontaan, muista täyttää lomakkeelle yhteystietosi. Voittajat arvotaan 15.4.2019 ja heille ilmoitetaan 16.4.2019. Lue tarkemmat säännöt täältä.

 

Arjen supersankarit ansaitsevat kiitosta

Haluamme nostaa esiin parhaita vapaaehtoistoiminnan muotoja ja tekijöitä. Kiittää heitä, jotka tuovat hyvää mieltä ja iloa muille. Olisi hienoa, jos vapaaehtoistoiminnan muoto pyrkisi kehittymään ja viemään toimintamallejaan eteenpäin. Tänä vuonna haluamme tehdä näkyväksi erityisesti monien toimijatasojen välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.

Otamme ehdotuksia vastaan koko helmikuun ajan, jonka jälkeen raatimme valitsee ehdotuksista 5 finalistia. Teemme finalistien toimintamuodoista esittelyvideot, joiden perusteella äänestäjät ja raati valitsevat omat suosikkinsa 15.4.2019 mennessä. Muista siis seurata kisan kulkua ja äänestää suosikki-finalistiasi kevään aikana. Voittaja, yleisön suosikki, sekä kaksi kunniamaininnan saajaa paljastetaan ja palkitaan juhlavasti keväällä. 

 

Vuoden 2018 voittaja toteutti 100 unelmaa

Vuolle Setlementti ry:n hallinnoima vapaaehtoistoiminnan verkosto VARES on palkinnut Vuoden vapaaehtoistoiminnanmuotoja jo 2009 lähtien. Vuotuisen kampanjan tavoitteena on nostaa esille ansiokkaita Pohjois-Pohjanmaalaisia vapaaehtoistoimintamuotoja sekä innostaa uusia ihmisiä mukaan toimintaan. Hyvien käytäntöjen jakaminen on yksi VARES-verkoston toiminnan periaatteista.  

Aiempien vuosien teemoina ovat olleet mm. laadukkuus, työelämävalmiuksien parantaminen ja vapaaehtoisten motivoiminen. Vuoden 2018 Veturiksi palkittu 100 unelmaa Ylivieska toteutti upean kampanjan, jonka puitteissa toteutettiin sadan ylivieskalaisen seniorin unelma.  

”Voittaja oli hieno esimerkki siitä, miten paljon hyvää saadaan aikaan yksinkertaisella toteutuksella, johon vapaaehtoisen on helppo lähteä mukaan.” 

Lue lisää viime vuoden palkituista täältä!Muokattu viimeksi: 20.02.2019