VARESin lainattavia tarvikkeita tapahtumajärjestämiseen

 

Tiedustelut ja laina-ajasta sopimiseksi lähetä postia osoitteeseen vares@vuolleoulu.fi. Lainaamme tavaroita ja materiaalia maksutta. Haku ja palautus VAREksen toimistolle osoitteeseen Nahkatehtaankatu, 2. krs, tai sopimuksen mukaan.

 

Beach Flag -liput.

vihreä beach flag

Beach Flagit ovat näyttävä tapa tuoda esille oma läsnäolo esim. tapahtumissa ja messuilla. Lainattavissa on yhteensä 3 lippua, joista kahdessa teksti varesverkosto.fi ja yhdessä Vapaaehtoistoiminta. Lippujen lisäksi on 2kpl jalkatukia, jotka voi täyttää vedellä esimerkiksi tuulisella säällä. Sisätiloissa tyhjätkin jalat pitävät lipun pystyssä.

 

Pöytä ja kaksi tuolia, kokoontaitettava

 

 

 

 

Pöytä 3 kpl

Kevyt ja tukeva metallinen pöytä. Pöytä menee pieneen tilaan ja on helppo kantaa mukana kantokassissa (5,5 kg).

 

 

 

 

Megafoni

 

 

Kahvinkeitin

 

 

 

 

Vesisäiliöt ja vateja

Toimistolta löytyy myös kaksi 10 litran vesisäiliötä ja 3 vatia. Nämä käyvät loistavasti pohjaksi esimerkiksi jättisaippuakuplien tekoon tapahtumassa. Kuplapuhaltimia voi laittaa osallistujat vaikka askartelemaan itse. Myös ohjeita ja vinkkejä saippuakuplapisteen järjestämiseen saa Varekselta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viirit

Tapahtumiin tunnelmaa tuovat kankaiset viirit.

6 -10 kpl

 

 

 

 

Isot, pehmeät nopat

sininen ja punainen noppa

 

Vaahtomuoviset nopat ovat kiinnostava lisä erilaisiin peleihin ja leikkeihin.  Noin 15 cm pituus, leveys ja syvyys. Tarjolla on sininen ja punainen noppa. Mukavia pelihetkiä!


Muokattu viimeksi: 07.08.2019