Tältä sivulta löydät VARES verkoston jäsenten ajankohtaisia kuulumisia.

 

Ajankohtaista

 

Järjestyksessään viides Vuoden vapaaehtoinen -kampanja käynnistyi 14.8.

Kansalaisareena ry hakee Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi henkilöä, joka voi olla pitkän linjan toimija tai innostava tulokas vapaaehtoistoiminnan saralla.

Vuoden vapaaehtoinen voi toimia vapaaehtoisena millä alalla tahansa ja missä päin Suomea tahansa. Hän voi olla myös yhteisönsä kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä tai jotenkin muuten ansioitunut vapaaehtoinen.

Ehdota palkinnon saajaa 14.9.2018 mennessä tästä linkistä. Kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisökin – voi ehdottaa Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaa. Kansalaisareena ry esittelee kaikki Vuoden vapaaehtoinen -ehdokkaat kampanjan nettisivuilla 1.10 – 31.10.2018, jolloin jokainen voi äänestää suosikkiaan. Vuoden vapaaehtoinen palkitaan 1.12. Vapaaehtoistoiminnan messuilla Helsingissä.

 

Oulun Kriisikeskuksen nettisivut ovat uudistuneet. Uusiin sivuihin pääset tutustumaan tästä.

 

Ilonpisara -projekti ja Mäntykoti hakevat nyt ahkerasti vapaaehtoisia kyydittämään ikääntyneitä uuden hankinnan, eli riksan kyydissä. Riksan käyttöönottoa juhlistettiin la 19.8. Riksarytinät -tapahtumassa, jossa riksan kyytiä ja kyydittäjän roolia pääsi kokeilemaan.
Riksan löytyy Iloa arkeen -pysäkiltä Tuiran Mäntykodilta.

 

 

 

 

 

 


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 16.08.2018