Tältä sivulta löydät VARES verkoston jäsenten ajankohtaisia kuulumisia.

 

Ajankohtaista

 

XI Piispansauvakävely Oulussa lauantaina 26.8. klo 10.45-14.

Jo perinteeksi muodostunut Piispansauvakävely järjestetään ensi lauantaina Oulussa 11. kertaa. Suomen juhlavuoden kunniaksi samassa yhteydessä on torilla ja sen läheisyydessä Nuku rauhassa -Suomi 100 -tapahtuma.

Piispansauvakävelylle on jälleen valittavana eri pituisia kävelyreittejä. Yhteislähtö kävelyille starttaa päälavan edestä klo 11.25. Reittien varrella on tapahtumapäivänä Oulun Tarmon voimistelujaostoa opastamassa kävelijöitä sekä Marttojen mehu ja vesipisteitä. Kävelyreitit päättyvät Kaupunginteatterille josta löytyy tapahtumatori. Tapahtumasta voi lukea lisää tästä.

 

Oulun Kriisikeskuksen nettisivut ovat uudistuneet. Uusiin sivuihin pääset tutustumaan tästä.

 

Ilonpisara -projekti ja Mäntykoti hakevat nyt ahkerasti vapaaehtoisia kyydittämään ikääntyneitä uuden hankinnan, eli riksan kyydissä. Riksan käyttöönottoa juhlistettiin la 19.8. Riksarytinät -tapahtumassa, jossa riksan kyytiä ja kyydittäjän roolia pääsi kokeilemaan.
Riksan löytyy Iloa arkeen -pysäkiltä Tuiran Mäntykodilta.

 


Järjestyksessään neljäs Vuoden vapaaehtoinen -kampanja käynnistyi 14.8.

Kansalaisareena ry hakee Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi henkilöä, joka voi olla pitkän linjan toimija tai innostava tulokas vapaaehtoistoiminnan saralla.

Vuoden vapaaehtoinen voi toimia vapaaehtoisena millä alalla tahansa ja missä päin Suomea tahansa. Hän voi olla myös yhteisönsä kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä tai jotenkin muuten ansioitunut vapaaehtoinen.

Ehdota palkinnon saajaa 14.9.2017 mennessä tästä linkistä. Kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisökin – voi ehdottaa Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaa. Kansalaisareena ry esittelee kaikki Vuoden vapaaehtoinen -ehdokkaat kampanjan nettisivuilla 1.10 – 31.10.2017, jolloin jokainen voi äänestää suosikkiaan. Vuoden vapaaehtoinen palkitaan 2.12. Vapaaehtoistoiminnan messuilla Helsingissä.

 

Tehhään yhesä vappaaehtoistoimintaa – Yhteistyön merkitys vapaaehtoistoiminnassa -seminaari 31.10.2017

Paikka: Caritas ja Kumppanuuskeskus

Järjestäjä: Oulun valikkoverkosto ja Kansalaisareena ry

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

 

 


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 09.10.2017