VARES-live lähetykset vapaaehtoistoiminnasta

 

Järjestämme kevätkaudella 2022 neljä fb-live lähetystä vapaaehtoistoiminnasta. Lähetysten aiheiden yhteinen nimittäjä on vapaaehtoistoiminta ja ne tehdään yhdessä verkostoomme kuuluvien yhdistysten kanssa. Tulemme kuulemaan ja näkemään monenlaisia kokemuksia ja näkökulmia vapaaehtoisuudesta.

Livet kestävät 10-20min.

 

14.2. klo 14:00

VARES-live – Ystävänpäivä

Ensimmäisessä livessä aiheena on ystävä. Kenenkään ei pitäisi jäädä yksin. Onneksi ystävätoimintaa on tarjolla monessa eri järjestössä. Vapaaehtoiset ystävätoiminnassa mukana olevat antavat aikaansa ja auttavat. Vapaaehtoisten antama pienikin aika on arvokasta.

Pääset katsomaan VARES-live – Ystävänpäivä tapahtumaa tästä linkistä.

 

 

22.3. klo 16:00

VARES-live – Rasismin vastainen päivä

Rasismin- ja syrjinnänvastaista viikkoa vietetään vuosittain maaliskuussa viikolla 12. Viikko kulminoituu YK:n rasisminvastaiseen päivään 21.3. Päivä on jäänyt historiaan vuonna 1960, kun 69 rauhanomaista rotuerottelun vastaista mielenosoittajaa surmattiin viranomaisten toimesta Etelä-Afrikassa. Nykyään kyseisellä viikolla otetaan kantaa ympäri maailman yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden puolesta.

Meille ovat kaikki tervetulleita!
Tällä kertaa pääsemme mukaan uuteen Vuole taloon viettämään rasismin vastaista päivää. Luvassa on kuristuksia kivaan ohjelmaan: työpajoihin, mukavaan yhdessä tekemiseen ja olemiseen sekä sisällä että ulkona. Jututamme järjestäjiä ja ehkäpä osallistujiakin.

Tapahtuman, jossa vierailemme järjestää: Vuolle Oulu, Vuolteen Ystävyyskeskus, Tyttöjen talo, Poikien talo ja Tietoiseksi-hanke

Pääset katsomaan VARES-live – Rasismin vastainen päivä tapahtumaa tästä linkistä.

 

 

 

7.4. klo 14:00

VARES-live – Maailman terveyspäivä ja Psoriviikko

Maailman terveyspäivää vietetään aina 7. päivä huhtikuuta, joka on myös vuonna 1948 perustetun Maailman terveysjärjestön perustamispäivä.

VARES-livessä vietetään Maailman terveyspäivän lisäksi Psoriviikkoa! Psoriviikon teemana on vertaistuki. Vertaistuesta juttelemassa Päivi Pesola,  Pohjois-Pohjanmaan psoriasisyhdistys ry ja saat tietoa mm.  vertaisryhmätoimintaa järjestävästä Vertaistervarit-hankkeesta.

Pääset katsomaan VARES-live – Maailman terveyspäivä ja Psoriviikko tapahtumaa tästä linkistä.

 

 

16.5. klo 14:00

VARES-live – Kesä

Kesä mielessä. Tiesitkö, että monia vapaaehtoistehtäviä on tarjolla myös kesällä. Tule kuulemaan, mitä vapaaehtoiset puuhaavat kesällä.Muokattu viimeksi: 29.03.2022