Vapaaehtoistoiminnan peruskurssin digitaalinen osaamismerkki

 

Merkki myönnetään kaikille Vapaaehtoistoiminnan verkosto VARESin vapaaehtoistoiminnan peruskurssin käyneille kurssilaisille.

Digitaalisen osaamismerkin avulla voit osoittaa suorittaneesi Vapaaehtoistoiminnan verkosto VARESin järjestämän vapaaehtoistoiminnan peruskurssin, 9 t ( t = 45 min).

 

Digitaalisen osaamismerkin hakeminen ja vastaanottaminen

Vapaaehtoistoiminnan peruskurssin suorittamisen jälkeen VARESlaiset lähettävät sinulle sähköpostia. Sähköpostissa olevaa linkkiä klikkaamalla pääset eteenpäin hakemaan omaa henkilökohtaista osaamismerkkiä.

Katso tästä video, Miten otat vastaan digitaalisen osaamismerkin

 

Vapaaehtoistoiminnan peruskurssin merkki käytännössä

Merkin saaja voi hyödyntää digitaalista osaamismerkkiä liittämällä sen esim. CV:hen, työhakemukseen, LinkedIn-profiiliin ja muihin sosiaalisen median verkkopohjaisiin sovelluksiin. Merkin voi myös liittää sähköpostin allekirjoitukseen. Digitaalinen osaamismerkki näkyy tekstinä tai kuvana, jota klikkaamalla avautuu merkin myöntämisen taustalla olevat kriteerit ja osaaminen, mitä peruskurssilla on karttunut.

Merkki toimii myös tiedustellessasi vapaaehtoistoiminnan avointa tehtävää osoittamaan, että olet VARES-verkoston peruskurssin suorittanut, koulutettu vapaaehtoinen.

Katso opasvideo merkin jakamisesta tästä

Merkki on aina hyödynnettävissä sähköisessä muodossa ja säilyy Open Badge Passport -palvelussa tallessa ja turvassa henkilökohtaisten käyttäjätunnuksen ja salasanan takana.

 

Discentum Oy:n Open Bagde:n opasvideot löytyvät yrityksen Youtube-kanavalta.

Merkin ulkoasun on suunnitellut taiteiden maisteri Mika Hautamäki.


Muokattu viimeksi: 16.10.2019