Hope pop-up vapaaehtoisia

Suoritus ajankohta: 27.8.2018 - 31.12.2020 / Haku päättyy: 31.12.2020 / kuljetustehtävät, logistiikka

Haemme joukkoomme pop-up vapaaehtoisia, joiden tehtäviin kuuluu varaston järjestely, lahjoitusten hyllyttäminen sekä hyllytiedostojen ylläpito/puutteiden listaus. Myös muut tehtävät voivat olla mahdollisia. Vapaaehtoisemme perehdyttävät sinut tehtäviisi ja ovat tukena varastolla.

Toivomme sinulta iloista ja avointa asennetta sekä halua antaa aikaasi hyvän kierrättämiseen. Voit valita ajankohdan, milloin haluat tulla, työaikasi on kerrallaan noin 2-3 tuntia. Voit tehdä hyvää juuri silloin, kuin se omiin aikatauluihisi ja elämäntilanteeseesi sopii.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tiiminvetäjäämme sähköpostitse oulu@hopeyhdistys.fi, otsikolla ’pop-up vapaaehtoisuus’.

Hope Yhdessä ja yhteisesti ry on valtakunnallinen poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, jonka tavoite on antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuuden arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettista apua vaate- ja tavaralahjoituksin, sekä mahdollistamme lapsille ja nuorille harrastuksia ja vapaa-ajan elämyksiä. Toimimme vapaaehtoisvoimin yhdessä, kaikkien yhteiseksi hyväksi.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Pohjanmaa

Kunta
Oulu

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Toiveet ja edellytykset

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tähän tehtävään

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Kaikki kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2020


arkipäivisin
arki-iltaisin
viikonloppuisin
ei rajoituksia

kertaluonteinen
1-2 kertaa viikossa
1-2 kertaa kuukaudessa
1-4 kertaa vuodessa
sopimuksen mukaan