Ikinuorten Disko tuulettaa mielet ja vetristää sääret

Ikinuorten Disko on tanssitapahtuma järjestetään erityisesti heille, joiden sydän sykkii 70-luvun disco-musiikille ja jalat kaipaavat tanssilattialle. Diskossa ei ikärajoja tunneta, mutta meiningit on suunnattu erityisesti senioreille ja heidän mahdollisille saattajilleen. Diskon pyörre otti mukaansa myös teini-ikäiset vapaaehtoisemme.

 

Vihreät, oranssit ja monen muun väriset tikku-ukot tanssivat nuottiavaimien tahtiin.

Ensimmäinen Ikinuorten disko onnistui yli odotusten 

Vares-verkoston Ikävaparit-ryhmä järjesti Ikinuorten Diskon ensimmäistä kertaa  maanantaina 27.5.2019 kulttuuritalo Valveella. Paikalle saapui ehkä vähän jännittynyttäkin kansaa. Odotukset olivat korkealla.  Olihan monen diskoajoista vuosikymmeniä aikaa.

Leima käteen ja sisälle.  Diskosalin valaistus ja tunnelma veti joukon heti tanssilattialle ja disko oli valmis alkamaan.

Musiikista huolehti DJ Ossi ja tanssilattia oli kaikkien vapaassa käytössä. Tasatunnein lauteille nousi tanssinopettaja Jutta Kotala. Hän opasti tarttumaan rytmiin helpoilla askeleilla ja palautti mieleen askeleet niihin ihaniin vanhoihin diskotansseihin. Improvisoinnille oli toki varaa ja Valvesali antoi tähän mahdollisuuden kokonsa puolesta.  Myös pyörätuolilla pääsi liikahtelemaan.

Katso kuvakooste tästä ja pääset tunnelmaan mukaan. 

Milloin disko järjestetään seuraavan kerran?  Tätä kysyivät monet.
Seuraa VARES-verkoston tiedotusta:

varesverkosto.fi

Vapaaehtoistoiminnan verkosto VARES (Facebook)

#VARESverkosto (Twitter)

 

 

 

 Muokattu viimeksi: 30.07.2020