Videoita vapaaehtoistehtävistä

 

Tervetuloa mukaan vapaaehtoistoiminnan maailmaan!

Totta on, että vapaaehtoistoiminnan parista jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti mielenkiintoisia tehtäviä ja merkitystä elämään. Katsele erilaisia videoita vapaaehtoistehtävistä ja tutustu vaihtoehtoihin. Vapaaehtoisten tarinoita on niin monta, kuin vapaaehtoistakin, mutta niitä yhdistää auttamisen halu ja kiinnostus omasta toimintaympäristöstä.

Vapaaehtoistehtävien valikoima on laaja. Voit valita joko kertaluontoisia tehtäviä tai  pitempää  sitoutumista vaativia tehtäviä.   Voit hyödyntää jo olemassa olevia taitojasi tai oppia jotain ihan uutta.

Vapaaehtoistoiminnan järjestäjä on apunasi ja huomioi toiveesi ja pyrkii vastaamaan toiminnassaan niihin. Järjestäjä huolehtii, että vapaaehtoiset osaavat toimia oikein ja turvallisesti. Vapaaehtoisille järjestetään myös yhteistä toimintaa, jossa voi vaihtaa kokemuksia ja tavata muita vapaaehtoisia mukavan yhdessä tekemisen äärellä.

Mukavia ja kiinnostavia katseluhetkiä vapaaehtoistemme tarinoiden äärellä. Videot löytyvät sivun vasemmassa laidassa olevasta listasta.Muokattu viimeksi: 10.11.2020