Vapaaehtoistoiminnan peruskurssi

 

Mitä vapaaehtoistoiminta on? Millaisia tehtäviä on tarjolla? Toisaalta, mikä olisi sinua kiinnostavaa toimintaa? Kurssi antaa hyvän yleiskuvan vapaaehtoistoiminnasta sosiaali- ja terveysalalla keskustelujen ja erilaisten harjoitusten avulla.

Kurssilla myös vierailee vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreita ja vapaaehtoisia. Ajatuksenamme on ohjata kurssilaiset kohti omannäköistä vapaaehtoistehtävää rennosti  pohdiskellen ja tutustuen monipuoliseen tarjontaamme Vuolteen VARES-verkostossa.

Kenelle? Kurssi on tarkoitettu vapaaehtoistoimintaan osallistumista harkitseville, vapaaehtoisina toimiville ja yleisesti toiminnasta kiinnostuneille.

Mitä ja miksi? Kurssi antaa hyvät eväät  vapaaehtoistoiminnan harrastamiseen. Itsetuntemusharjoitukset ja keskustelut muiden kanssa syventävät pohdintaasi ja auttavat löytämään itsellesi sopivaa tekemistä.

Kurssin kesto Kurssin kesto on noin 9 tuntia.

Järjestelyt Kurssi on osallistujille maksuton. Tarjoamme ruokaisat kahvit.

Poikkeusaika Huomioimme poikkeusajan hygieniavaatimukset toiminnassamme ja noudatamme suosituksia.

 

Seuraavat vapaaehtoistoiminnan peruskurssit järjestetään talvella 2022

Iltapäivän peruskurssi ke 2.2., 9.2. ja 16.2. klo 13.00-15.15 Ilmoittaudu tästä 

(Iltapäivän peruskurssin aloituspäivämäärää on siirretty viikolla eteenpäin heikentyneen epidemiatilanteen vuoksi eli kurssi alkaa 2.2.)

Perjantai-lauantai peruskurssi 18.-19.2.  pe klo 17.00-20.00 ja la klo 9.00-15.00 Ilmoittaudu tästä 

Etäperuskurssi (teams-yhteys)  8.2.,10.2. ja 15.2. klo 17.00-20.00  Ilmoittaudu tästä.

Ohjaamme halutessasi teams-yhteyden käyttämisessä.  Kysymme asiaa ilmoittautumislomakkeessa ja otamme yhteyttä sinuun. Yhteyden saamiseksi tarvitset tietokoneen ja Internet-yhteyden. Kuulokkeet ovat suositeltavat, mutteivat pakolliset.

 Muokattu viimeksi: 13.01.2022