Vapaaehtoistoiminnan peruskurssi

 

Mitä vapaaehtoistoiminta on? Millaisia tehtäviä on tarjolla? Toisaalta, mikä olisi sinua kiinnostavaa toimintaa? Kurssi antaa hyvän yleiskuvan vapaaehtoistoiminnasta sosiaali- ja terveysalalla keskustelujen ja erilaisten harjoitusten avulla.  Kurssilla myös vierailee vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreita ja vapaaehtoisia. Ajatuksenamme on ohjata kurssilaista kohti omannäköistä vapaaehtoistehtävää rennosti ja osallistaen.

Kenelle? Kurssi on tarkoitettu vapaaehtoistoimintaan osallistumista harkitseville, vapaaehtoisina toimiville ja yleisesti toiminnasta kiinnostuneille.

Mitä ja miksi? Kurssi antaa hyvät eväät  vapaaehtoistoiminnan harrastamiseen. Itsetuntemusharjoitukset ja keskustelut muiden kanssa syventävät osaamistasi.

Kurssin kesto Kurssin kesto on noin 9 tuntia.

Järjestelyt Kurssi on osallistujille maksuton. Tarjoamme ruokaisat kahvit.

Poikkeusaika Huomioimme poikkeusajan hygieniavaatimukset toiminnassamme.

 

Vapaaehtoistoiminnan etäperuskurssi 17.3.-25.3.2021

Kurssi on käynnissä, tervetuloa seuraaville peruskursseillemme, ajankohdat ilmoitetaan piakkoin. Järjestämme seuraavat kurssit vallitsevien olojen salliessa kasvotusten Nahkatehtaankadulla Oulussa.

Ke 17.3. klo 17:00-20:00

Ma 22.3. klo 17:00-20:00

To  25.3. klo 17:00-20:00

Tarvitset etäperuskurssille toimivan Internet-yhteyden, älypuhelimen tai tietokoneen.  Toimiva kamera olisi kiva, mutta ei pakollinen.
Järjestämme etäkokouksen teams- verkkotyökalun välityksellä. Jos Teams ei ole sinulle tuttu, ei hätää ohjaamme ja neuvomme sen käytössä.

Kurssi järjestetään yhteistyössä ALVA-verkoston kanssa.

Vares-vapaaehtoistoiminnan logo.

 

 

 Muokattu viimeksi: 19.03.2021