Vapaaehtoistoiminnan peruskurssin osaamismerkki

 

Merkki myönnetään kaikille Vapaaehtoistoiminnan verkosto VARESin vapaaehtoistoiminnan peruskurssin käyneille kurssilaisille.

Virtuaalimerkin avulla voit osoittaa suorittaneesi Vapaaehtoistoiminnan verkosto VARESin järjestämän Vapaaehtoistoiminnan peruskurssin, kestoltaan 9 t (1 t = 45 min).

 

Virtuaalimerkin hakeminen ja vastaanottaminen

Vapaaehtoistoiminnan peruskurssin suorittamisen jälkeen VARESlaiset lähettävät sinulle sähköpostia. Sähköpostissa olevaa linkkiä klikkaamalla pääset eteenpäin hakemaan omaa henkilökohtaista merkkiä.

Katso opasvideo merkin vastaanottamisesta tästä

 

Vapaaehtoistoiminnan peruskurssin merkki käytännössä

Merkin saaja voi hyödyntää osaamismerkkiä lisäämällä esim. CV:hen, työhakemukseen, LinkedIn-profiiliin ja mihin tahansa internetissä. Merkin voi myös liittää sähköpostin allekirjoitukseen. Sähköpostista tai LinkedIn:n tai muihin sähköisiin kanaviin liitetty merkki näkyy tekstinä tai kuvana, jota klikkaamalla avautuu merkin myöntämisen taustalla olevat kriteerit ja osaaminen, mitä peruskurssilla on karttunut.

Katso opasvideo merkin jakamisesta tästä

Merkki on aina hyödynnettävissä sähköisessä muodossa ja säilyy Open Badge Passport-palvelussa tallessa ja turvassa henkilökohtaisten käyttäjätunnuksen ja salasanan takana.

Merkkiä voi hyödyntää erilaisissa vapaaehtoistoiminnan avoimesta tehtävästä tiedustellessa osoittamaan, että olet VARES-verkoston peruskurssin suorittanut, koulutettu vapaaehtoinen.

 

Discentum Oy:n Open Bagde:n opasvideot löytyvät yrityksen Youtube-kanavalta.

Merkin ulkoasun on suunnitellut graafikko-opiskelija Mika Hautamäki.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 19.09.2017