Marraskuu

  • Istumatanssiryhmä Tule kivaan porukkaan tanssimaan istuen. Käymme läpi monenlaisia istumatansseja. Istumatanssinkouluttaja Susanna Niemelän ohjaama ryhmä. Joka toinen tiistai klo 13.00 Honkapirtillä, Pateniemessä. Mukaan mahtuu ja ikärajaa ei ole.Tanssit ovat helppoja ja mukava musiikki antaa liikkeille vauhtia ja mieli virkistyy. Ei ilmoittautumista, maksuton. Mukaan tarvitset: juotavaa, rennot vaatteet ja iloisen mielen 🙂 Tervetuloa miehet ja naiset.Ryhmä kuuluu Oulun KunnonLähteen toimintaan, mutta ei tarvitse olla kunnonlähteen asiakas. Tervetuloa mukaan kaikki! Susanna Niemelä p. 045 358 5998

 

  • Elintavat ja muisti to 23.11. klo 14.00-15.00. Oulun Diakonissalaitoksen avoin ja maksuton yleisötilaisuus. Puhujina Marja Vanhala ja Joni Keisala LL, liikuntalääketieteeseen erikoistuva lääkäri, ODL Liikuntaklinikka. Paikka: Albertinkatu 16, Wegelius-sali. Pro terveys -luento järjestetään yhteistyössä Oulun kaupungin liikuntapalveluiden kanssa. Lisätietoja: Minna Ruokangas, ODL Yhteisötoiminta, puh. 050 312 5795, minna.ruokangas@odl.fi.

 

  • Vapaaehtoistoiminnan säännöstö-koulutus ke 29.11. klo 17.00-18.30. Järjestää Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry yhteistyössä Vuolle Setlementin Vapaaehtoistoiminnan verkosto VAREksen kanssa. Kuuluuko työtehtäviisi tai vapaaehtoistoiminnan tehtäviisi vapaaehtoistoiminnan koordinointi ja vapaaehtoisten tukeminen? Tule kuulemaan, millaista säännöstöä vapaaehtoistoimintaan liittyy. Koulutuksen aiheina mm. vapaaehtoistoiminnan vastuut, vakuutukset, vapaaehtoisen taustan selvittäminen sekä vapaaehtoisten palkitseminen. Paikka: Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53, kokoustila Pysäkki. Hinta: maksuton. Ilmoittaudu 22.11. mennessä toimisto@ppsotu.fi.

 

Joulukuu

  • Inhimillisesti itselle, lempeästi lähelle -luento 1.12. klo 17.00-19.00. Järjestää Oulun seudun omaishoitajat ry. Luennon ytimenä ovat inhimillisen elämän arvot ja konkreettiset taidot. Luennoitsijana psykoterapeutti, tietokirjailija sekä Lujasti lempeä -blogisti Maaret Kallio. Paikka: Saalastinsali, Pentti Kaiteran katu 1, Linnanmaa, Oulun yliopisto. Maksuton luento. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 16.11.2017