Ehdota nyt Vuoden vapaaehtoista 2018

Kansalaisareena palkitsee tänä vuonna viidettä kertaa Vuoden vapaaehtoisen. Kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä. Palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä. Ehdota nyt vuoden vapaaehtoista.

Palkinnon saajaksi haetaan henkilöä, joka voi olla niin pitkän linjan toimija kuin innostava tulokas vapaaehtoistoiminnan saralla. Vuoden vapaaehtoinen voi toimia vapaaehtoisena millä alalla tahansa ja missä päin Suomea tahansa. Vuoden vapaaehtoinen voi olla myös yhteisönsä kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä tai jotenkin muuten ansioitunut vapaaehtoinen. Vuoden vapaaehtoiseksi ei voi valita henkilöä, joka saa hyväntekeväisyystyöstään myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

Kampanjan aikataulu
  1. Kampanjan ensimmäinen vaihe kestää 14.8.-14.9.2018, jolloin kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisö – saa ehdottaa Vuoden vapaaehtoista Kansalaisareenan verkkosivuilla.
  2. Lokakuun aikana 1.-31.10. verkkosivuilla suoritetaan yleisöäänestys ensimmäisen vaiheen ehdotusten pohjalta.
  3. Arvovaltainen raati valitsee Vuoden vapaaehtoisen kymmenen eniten yleisöääniä saaneen joukosta.
  4. Vuoden 2018 vapaaehtoinen palkitaan Vapaaehtoistoiminnan messuilla la 1.12.2018 Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla.

 


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn