Vapaaehtoistoiminnan peruskurssi yläkoululaisille pidettiin 27-.28.2.

Upea ryhmä yläkoululaisia osallistui vapaaehtoistoiminnan peruskurssille 27.-28.2. teoriaosuudella, jonka jälkeen kurssi jatkuu ryhmänä erilaisissa vapaaehtoistoiminnoissa toimien ja omia vapaaehtoistehtäviä tehtäviä kokeillen. Kurssilla pohdittiin omia arvoja ja toimintaa, missä olisi kivaa olla mukana. Ryhmässä virisi paljon hyvää pohdintaa ja koko porukka oli koko kurssin aktiivisesti mukana.

Yläkoulun Vuolteen VARES-verkostolle lahjoittamat rahat 300 € ohjaamme yhdessä vapaaehtoiskurssin oppilaiden valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen Oulussa. Yksi kurssin tehtävistä olikin pohtia, millaista toimintaa he haluaisivat rahalla tukea. Kohde äänestetään myöhemmin keväällä.

Kiitos upeille nuorille, joille auttaminen ja perukurssille osallistuminen omalla ajalla on aivan luonnollinen Juttu! Onnea matkaan vapaaehtoistoiminnan antoisaan maailmaan!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn