Uusi opas julkaisu: Tuettu vapaaehtoistoiminta – avain osallisuuteen

Tuettu vapaaehtoistoiminta – avain osallisuuteen on Kansalaisareena ry:n julkaisema uunituore opas tuetusta vapaaehtoistoiminnasta.

Ajatus julkaisusta syntyi Valikko-verkoston seminaaripäivän ympärillä keväällä 2017 Jyväskylässä. Vapaaehtoistoiminta on kaikkien kansalaisoikeus ja demokraattisen ajatuksen toteutumiseen etsitään nyt uusia malleja. Julkaisun tarkoituksena on herättää ajatuksia ja luoda yhteistä ymmärrystä, joka voi johtaa tuetun vapaaehtoistoiminnan mallien kehittymiseen ja vakiintumiseen.

Oppassa on mukana artikkeli TuttaVa – vapaaehtoistoiminta maahanmuuuttajien kotouttamisessa, alkaen sivulla 70. Artikkelin ovat kirjoittaneet TuttaVa-toimintamallia kehittämässä olleet Vuolteen Vapaaehtoistoiminnan verkosto VARES, ODL:n hallinnoima ESIKOTO-hanke ja Oulun Seudun Mäntykoti ry:n Iloinpisara-hanke.

Opas on saatavilla verkkojulkaisuna Kansalaisareena sivuilla osoitteessa http://www.kansalaisareena.fi/ka2016/wp-content/uploads/2017/11/Tuettu_vapaaehtoistoiminta_WEB_KORJ2.pdf

TuttaVa-toiminta on juurtumassa osaksi verkoston toimintaa. Tutustu lisää TuttaVa-toimintaan varesverkosto.fi –sivustolla.  Heräsikö kiinnostuksesi? Ota yhteyttä vares@vuolleoulu.fi


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn