Elokuu

  • Vapaaehtoisena erikoissairaanhoidossa -iltakurssi ke 30.8. klo 16.45-20.00. Järjestöt sairaalassa-hanke, Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry. Paikka: Oulun yliopistollinen sairaala, Kajaanintie 50. Kurssin on suunnattu henkilöille, jotka haluavat tehdä vapaaehtoistoimintaa Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Kurssiosallistujat haastatellaan ennen kurssin alkamista. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Katja Kuusela, katja.kuusela@kumppanuuskeskus.fi, p. 044-7420601. Kurssin esite: vapaaehtoisena erikoissairaanhoidossa

 

Syyskuu

  • Vanhemmuuden tukeminen-koulutus ma 4.9. klo 17.00-19.00. Järjestää Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry. Miten voit omassa järjestötyössä tai vapaaehtoistoiminnassa tukea asiakkaiden tai tuttavien vanhemmuutta? Tule kuulemaan Vanhempien Akatemian alustus aiheesta ja kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Paikka: Kumppanuuskeskus,Kansankatu 53, kokoustila Pysäkki. Hinta: maksuton. Ilmoittaudu 28.8. mennessä toimisto@ppsotu.fi.

 

  • Seksuaalisuus elämänkaaressa-luento ke 6.9. klo 17.30-19.00. Järjestää Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry. Seksuaalisuus alkaa, kun elämä alkaa ja loppuu kun elämä loppuu, seksuaalisuus on parhaimmillaan mielen ja kehon yhtäaikaista hyvän olon tunnetta. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta. Luennoitsijana erityistason seksuaaliterapeutti (NACSAC), seksuaalikasvattaja (SSS), seksuaalineuvoja (SSS), kuntoutuksen ohjaaja (AMK) Tanja Roth. Paikka: Caritas-sali, Kapellimestarinkatu 2. Hinta: maksuton.

 

  • Mieskaveritoiminnan kurssi ti 19.9. klo 17-19, la 23.9. klo 10-15 ja ti 26.9. klo 17-19. Järjestää Mieskaveritoiminta, Oulun ensi- ja turvakoti ry. Mieskaveritoiminta on vapaaehtoistoimintaa, jossa aikuiset miehet ovat kavereina yksin lastaan kasvattavien äitien lapsille, joilla ei ole yhteyttä omaan isäänsä tai muihin miehiin. Kurssilla käydään läpi perusasiat toiminnasta, lapsen ja nuoren kehitysvaiheita sekä eri osapuolten toiveita ja motiiveja toiminnasta. Mieskaveritoimintaan pääsee mukaan koulutuksen jälkeen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Raija Lohilahti, mieskaveritoiminnan ohjaaja, p. 040-675 0300 tai oulunmieskaverit@oetk.fi. Kurssin esite avautuu linkistä Mk_koulutus_esite.

 

  • Luovien menetelmien voima ti 26.9. klo 9.30-17.00. Järjestäjä Vuolle Setlementin VARES-verkosto. Luovuudesta ja sen ilmaisusta arjessa saa valtavasti iloa. Luovat menetelmät ovat kaikkia varten, ei ainoastaan taiteellisesti lahjakkaille. Luovuus on meidän jokaisen synnyinlahja! Luovuus saa heittäytymään ja tuo ihmiset yhteen. Luovuuden lisääminen arjessa ja työelämässä on hyödyllistä, mutta miten teet sen? Tule kuulemaan taidekokeiluista ryhmätoiminnassa ja löytämään inspiraation kipinöitä. Työpajassa tutustumme kolmeen menetelmään: Valokuvat voimavarana, Värit voimavarana ja Löytävä klovneria. Tuothan mukanasi kuvan itsestäsi miltä tahansa elämän vaiheelta työskentelyä varten.Koulutus on kaikille kiinnostuneille avoin ja maksuton. Mukaan mahtuu max 10 osallistujaa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: essi.siljoranta@setlementti.fi tai p. 050-4621552.

 

  • Sote-uudistus yhdistysten näkökulmasta-koulutus to 28.9. klo 17.00-19.00. Järjestää Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry yhteistyössä maakuntaliiton PpPSTer-hankkeen sekä SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n kanssa. Haluatko kuulla, miten sote-uudistus etenee ja miten se vaikuttaa järjestöjen toimintaan Pohjois-Pohjanmaalla? Tule keskustelemaan sotesta ja kysymään asiantuntijoilta mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Paikka: Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53, kokoustila Pysäkki. Hinta: maksuton. Ilmoittaudu 21.9. mennessä toimisto@ppsotu.fi.

 

Lokakuu

  • Läheisriippuvuus omaishoitosuhteessa-luento ke 18.10. klo 17.30-19.00. Järjestää Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry. Mitä läheisriippuvuus on omaishoitosuhteessa ja voiko siitä päästä irti? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheen pariin. Luennoitsijana erityistason seksuaaliterapeutti (NACSAC), seksuaalikasvattaja (SSS), seksuaalineuvoja (SSS), kuntoutuksen ohjaaja (AMK) Tanja Roth. Paikka: Caritas-sali, Kapellimestarinkatu 2. Hinta: maksuton.

 

  • Vapaaehtoisena erikoissairaanhoidossa -iltakurssi ma 30.10. klo 16.45-20.00. Järjestöt sairaalassa-hanke, Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry. Paikka: Oulun yliopistollinen sairaala, Kajaanintie 50. Kurssin on suunnattu henkilöille, jotka haluavat tehdä vapaaehtoistoimintaa Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Kurssiosallistujat haastatellaan ennen kurssin alkamista. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Katja Kuusela, katja.kuusela@kumppanuuskeskus.fi, p. 044-7420601.

 

Marraskuu

  • Vapaaehtoistoiminnan säännöstö-koulutus ke 29.11. klo 17.00-18.30. Järjestää Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry yhteistyössä Vuolle Setlementin Vapaaehtoistoiminnan verkosto VAREksen kanssa. Kuuluuko työtehtäviisi tai vapaaehtoistoiminnan tehtäviisi vapaaehtoistoiminnan koordinointi ja vapaaehtoisten tukeminen? Tule kuulemaan, millaista säännöstöä vapaaehtoistoimintaan liittyy. Koulutuksen aiheina mm. vapaaehtoistoiminnan vastuut, vakuutukset, vapaaehtoisen taustan selvittäminen sekä vapaaehtoisten palkitseminen. Paikka: Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53, kokoustila Pysäkki. Hinta: maksuton. Ilmoittaudu 22.11. mennessä toimisto@ppsotu.fi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 26.06.2017